Ποιοι είμαστε.

Web development studio.

H RoundFloor είναι ένα web development studio, με έδρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δημιουργούμε εξατομικευμένες, «χειροποίητες» εφαρμογές διαδικτύου για σύγχρονους και δραστήριους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Μας αρέσει επίσης να συνεργαζόμαστε με διαφημιστικές, εταιρείες γραφιστικής, αλλά και με συμβούλους επιχειρήσεων.

Brothers in code.

Οι ιδρυτές της RoundFloor είναι 2 αδέρφια, ο Θεοχάρης και ο Στέλιος Γκέγκας. Έτσι οι ισχυρές σχέσεις, αλλά και η αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ της ομάδας είναι εγγυημένες. Η ομάδα μας είναι αρκετά ισχυρή ώστε να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας, αλλά και αρκετά μικρή ώστε να νοιάζεται για εσάς ειλικρινά!

Why?.

Η αποστολή μας είναι να αυξάνουμε τη φήμη της επιχείρησής σας, να πολλαπλασιάζουμε τις πωλήσεις της και να βελτιώνουμε τις σχέσεις με τους πελάτες της.

Ενθουσιαζόμαστε όταν βοηθάμε τις επιχειρήσεις να αποδείξουν την αξία που προσδίδουν στους ιδανικούς τους πελάτες. Επιτυγχάνουμε τους στόχους μας με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες διαδικτύου, αλλά και χρηστικό - αποτελεσματικό design.

Οι υπηρεσίες μας ενισχύονται από εξειδικευμένους συνεργάτες των digital media, με αποτέλεσμα να καλύπτουμε τις ανάγκες προβολής του κάθε έργου μετά την υλοποίησή του.

Ο στόχος μας είναι να αναπτύξουμε και να υποστηρίζουμε έργα που προσφέρουν ρεαλιστική αξία στον κόσμο. Εφαρμογές που λύνουν προβλήματα και κάνουν τη ζωή λίγο ευκολότερη. Μας αρέσει να δημιουργούμε αποτελέσματα για τα οποία οι πελάτες μας αισθάνονται περήφανοι!

Οι άνθρωποι πίσω απ' την ομάδα.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Θεοχάρης Γκέγκας
Θεοχάρης Γκέγκας Web developer
Στέλιος Γκέγκας
Στέλιος Γκέγκας Web developer

Γνωρίστε μερικούς από τους πελάτες μας.

Μας συστήνουν ανεπιφύλακτα!

Parthenis
Sea You Soon
Alpha Meditec
Petalco
Εκδόσεις ZHTH
Euratex
Γνώση Αναπτυξιακή