Κτήμα Σαρακίνα review.

Κρίστη Λούντζη
Κρίστη Λούντζηsarakinaestate.gr

Ξεκινώντας την επιχείρησή μας πριν από λίγα χρόνια, ο συνεργάτης μου κι εγώ δεν είχαμε ακόμα σαφή εικόνα των βημάτων που θα έπρεπε να πάρουμε. Καθώς το τοπίο ξεκαθάριζε, ένα πράγμα κατέστη σαφές: η προβολή της δουλειάς μας στο διαδίκτυο ήταν και είναι πρωτεύουσας σημασίας. Αυτή είναι η βιτρίνα μας, ο χώρος που οι υποψήφιοι πελάτες μας θα μας γνωρίσουν και θα μας προτιμήσουν. Η απόφαση να φτιάξουμε ένα site ήταν αυτονόητη. Όχι όμως και η επιλογή των κατάλληλων συνεργατών.

Για καλή μας τύχη, κάποιος πολύ καλός φίλος μας συνέστησε την RoundFloor. Και παρ’ όλο που η νεοσυσταθείσα επιχείρησή μας έχει ακόμα πολλά στάδια να διανύσει, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με την δημιουργία site, επιθυμώντας να έχουμε παρουσία στο διαδίκτυο και να φτιάξουμε ένα όνομα το οποίο ο κόσμος σιγά-σιγά θα αναγνωρίζει.

Μετά τις αρχικές συστάσεις και την γνωριμία με προηγούμενες δουλειές της RoundFloor, αποφασίσαμε ενθουσιωδώς να συνεργαστούμε με μία μικρή ανασφάλεια λόγω απόστασης. Εμείς βρισκόμαστε στην Ζάκυνθο και οι εν λόγω συνεργάτες μας στην Θεσσαλονίκη. Όμως αυτό δεν αποτέλεσε ούτε μία στιγμή πρόβλημα. Ίσα-ίσα που η επικοινωνία μαζί τους ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος εξαιρετική και άκρως επαγγελματική, ταχύτατη και επί του θέματος.

Εκτίμησα ιδιαιτέρως την γνώμη και τα επιχειρήματα των RoundFloor σε θέματα που όντως γνώριζαν καλύτερα, όπως το τι μπορεί να κουράσει τον επισκέπτη της σελίδας ή τι θα της/του είναι πιο εύκολο στην χρήση. Θέματα τα οποία δεν είχα σκεφτεί σαν απλός χρήστης του διαδικτύου, είναι όμως απαραίτητο να γνωρίζουν οι άνθρωποι που θα φτιάξουν την σελίδα σας.

Το αποτέλεσμα με ευχαρίστησε παραπάνω απ’ ότι περίμενα, και τα θετικά σχόλια φίλων και γνωστών είναι πραγματικά διθυραμβικά. Έχουμε μια σελίδα που είναι καλαίσθητη, δεν κουράζει, πολύ σημαντικό ότι φορτώνει γρήγορα (αλλιώς ο επισκέπτης θα φύγει), είναι άρτια δομημένη και μπορεί κανείς γρήγορα να βρει την πληροφορία που θέλει.

Το site μας είναι εύχρηστο και όμορφο από όποιο μέσο κι αν το επισκεφθεί κανείς (από υπολογιστή ή τηλέφωνο ή tablet) πράγμα επίσης πολύ σημαντικό για τους σημερινούς χρήστες του διαδικτύου. Έτσι τώρα, χάρη στην άριστη συνεργασία μας με τους RoundFloor, η επιχείρησή μας έχει μια άρτια διαδικτυακή προβολή, πλήρως εναρμονισμένη με τα αισθητικά μας κριτήρια και τον γενικότερο χαρακτήρα που θέλαμε να βγάλουμε προς τα έξω. Χάρη στην υπομονή τους σε πολλά και την επιμονή τους σε άλλα, είμαστε πλέον περήφανοι κάτοχοι μιας σελίδας που μας εκφράζει και στην οποία μπορεί κανείς να γνωρίσει εμάς και τα προϊόντα μας.

Συστήνω ανεπιφύλακτα την εταιρεία RoundFloor, τόσο σε φίλους όσο και σε αγνώστους για τον πολύ απλό λόγο ότι ξέρουν τι κάνουν, και το κάνουν πολύ καλά. Σε έναν κόσμο που λίγο-πολύ όλοι μας έχουμε συνάψει επαγγελματικές συνεργασίες με ανθρώπους που τελικά αποδείχθηκαν λίγοι, η συγκεκριμένη εταιρεία και οι άνθρωποι που την καταρτίζουν είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Επαγγελματίες, ταχύτατοι, γνώστες ενός πολυσύνθετου αντικειμένου που φαίνεται ότι το αγαπούν, τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Επιστροφή στα reviews